Qui som

Pont de Querós és una empresa especialitzada en la inclusió de fibres vegetals (vímet / salze, ratan, medul·la, castanyer, …) en diferents facetes de la vida. Adaptant-les i modernitzant-les a les necessitats d’avui perquè continuïn sen uns materials contemporanis que ens permetin dissenyar solucions naturals, sostenibles, verdes i funcionals per a projectes d’urbanisme, arquitectura, paisatgisme i interiorisme.


Pont de Querós és la suma de més de 30 anys de treball artesà en el món de les fibres vegetals, amb la tecnologia, el disseny, la imatge, la comunicació i la pedagogia. Redescobrint i reinterpretant el valor d’una tradició, d’unes tècniques artesanals que avui són una novetat i que ens permet investigar noves formes per apropar-nos a les necessitats més actuals amb una àmplia gamma de possibilitats.


El disseny amb fibres vegetals ens permet una nova concepció i una innovació en la seva aplicació en diferents tipus de projectes. Treballem a partir del coneixement dels recursos i propietats d'aquest material, amb els misteris i la lògica de la naturalesa, amb un material amb altes possibilitats estructurals per construir amb natura formes molt contemporànies.

El cultiu del vímet

Cultivem, cuidem, emmagatzemem i tractem el vímet. Ja que el coneixement de la nostre matèria prima des del seu inici ens permet  conèixer millor el material, alhora que disposem de la selecció de salix que s’adapti més a les necessitats de cada projecte.